FTC Marknesse, dé wielervereniging in de Noordoostpolder. 

Rabo Tulpenclassic 10.0

1 mei 2017 14:15 Het eerste 1 ½ uur was het fris en nat, maar daarna werd het gelukkig droog en zelfs het zonnetje kwam om de hoek kijken. We, HetDriemTiem, aangevuld door de zonen van Wim, ene Luuk E (de broer van) en nog meer liefhebbers van de fiets. Gestart in Marknesse, via Vollenhove, De Kadoelen en nog meer pittoreske plaatsjes naar de Weerribben, waar Gert ons bij de Wetering op stond te wachten met appelgebak.

Uitgezwaaid door Willem T naar Ossenzijl om bij de Wipkip (whats in a name!) koffie in onze giechel te gooien. Opvallend dat Wim zo stil was, positieve invloed van zijn zonen? Op temperatuur gekomen naar Bant en nog meer Polderdorpen richting Urk waar ons een gebakken vissie aangeboden werd. Alleen Bert had trek, alleen op voorwaarde dat daarbij een bord bruine bonen geserveerd werd. Waarom?

Hebben wij veel tulpen gezien? Jazeker, meerdere keren heeft de groep een tussenstop ingelast waarbij de nodige foto’s genomen zijn: Luuk in de tulpen, Luuk achter de tulpen, Luuk onder de tulpen. Foto’s zijn te koop via Instagram al of niet op canvas. Leuke herinnering van deze bijzonder goed georganiseerde, gepeilde Rabo Tulpen Classic 2017.

Een klassieker met een record aantal deelnemers en dit alles is te danken aan Gert en zijn team, waarvoor heel veel dank.