FTC Marknesse, dé wielervereniging in de Noordoostpolder. 

Update Coronavirus: Alle activiteiten afgelast

12 maart 2020 19:00

Update 23-03: Deze maatregel is verlengd tot 1 JuniBest FTC Lid,

Alle sportevenementen die tot en met 31 maart in Nederland op het programma staan waar meer dan honderd mensen op afkomen, zijn donderdag 12 maart afgelast vanwege het coronavirus.

Daarnaast heeft het kabinet opgeroepen sociale contacten sterk te verminderen. Vanuit de NTFU is daarom aan alle verenigingen gevraagd om clubbijeenkomsten zoals ritten, (winter) trainingen, vergaderingen en vieringen, ongeacht het aantal deelnemers, tot en met 31 maart af te gelasten.

Het bestuur van FTC Marknesse heeft besloten om te voldoen aan deze vraag. Dit betekent dat vanaf heden alle activiteiten welke onder auspicien van FTC Marknesse plaatsvinden worden afgelast. Deze maatregel geldt tot en met 31 maart.

Daarbij zullen we als bestuur de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet blijven volgen. Zodra er meer duidelijkheid komt over de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus zal o.a. voor de Algemene Ledenvergadering een nieuwe datum worden geprikt.

Mocht je besluiten om met iemand anders te gaan fietsen volg dan de voorzorgsmaatregelen van het RIVM op: was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik een papieren zakdoek en schud geen handen.

Met enthousiaste groet,
Rodney Haarsma
Voorzitter FTC Marknesse