FTC Marknesse, dé wielervereniging in de Noordoostpolder. 

Clubkampioenschap tijdrijden

8 augustus 2023 10:23 Op donderdag 7 september bundelen we opnieuw onze krachten met de Schaatsclub STC Rutten om de Henk Woud Memorial tijdrit te organiseren, tevens het clubkampioenschap. Het vertrouwde parcours bevindt zich zoals altijd bij Bant.

Voor leden van FTC-Marknesse zal de strijd plaatsvinden in twee duidelijke categorieën: tijdrijders en recreanten. Bij voldoende animo zal er tevens een apart klassement worden opgesteld voor dames. Elke categorie zal twee rondes afleggen op het uitdagende parcours.

Specifiek voor elke categorie gelden de volgende vereisten:
Tijdrijders: Deelnemers in de tijdrijderscategorie zijn verplicht om gebruik te maken van een speciale tijdritfiets (TT fiets)
Recreanten: Deelnemers in de recreantencategorie hebben de keuze om te rijden op een racefiets, eventueel voorzien van een opzetstuur. Het gebruik van dichte wielen is niet toegestaan.

Het is noodzakelijk om je vooraf aan te melden indien je wilt deelnemen. Dit kan gedaan worden door contact op te nemen met het secretariaat via het volgende e-mailadres: secretariaat@ftc-marknesse.nl.

Dit evenement biedt een prachtige gelegenheid voor enthousiaste fietsers van alle niveaus om deel te nemen aan een spannende tijdrit en je prestaties te meten!