Nieuws

Clubweekend 2018

10 september 2018 09:21 FTC Clubweekend zit er weer op. Na afloop waren de deelnemers het er over eens. "Erg gezellig en volgend jaar gaan we weer"

In het Gelderse Laren was het groepsaccommodatie de Bosrand het bivak. Onder leiding van Gert en Jeannet Elschot werd er in 3 dagen tijd gefietst, gegeten, biertje gedronken en natuurlijk : Sjoelen ! Op vrijdag werd er een leuke tocht door de heuvels van Overijssel gereden. Luttenberg, Lemmeleberg en de Holtenberg stonden op het programma en na 75 km stond er een lekker biertje klaar. Jeannet en Mina hadden een lekkere pasta maaltijd gemaakt zodat iedereen zich kon opmaken voor het avondprogramma.

Op zaterdag kwamen er nog aantal dagjesmensen aansluiten voor de mooie rit naar Ootmarsum. Via de Holterberg, Kuypersberg en Tankenberg werden er ook weer wat hoogtemeters gepakt, Over rustige wegen werd er 150 km gereden. De dames groep heeft een mooi rondje van 90 km gedaan deze dag. In de namiddag natuurlijk de Vuelta kijken waar we een erg spannende finale zagen. Met een biertje in de hand ging de BBQ aan konden we de kcal weer aanvullen. De avond werd weer afgesloten met een sjoelwedstrijd ;-)

De laatste dag ging de route richting Posbank, ruim 100 km door het Gelderselandschap. De dames reden 50 km over de Holterberg. Rond 14:00 laatste maaltijd met broodjes en soep. Zodat iedereen op tijd weer richting de polder vertrok.

Iedereen bedankt voor de erg gezellige dagen, Gert en Jeannet alle lof voor de organisatie !
Lees meer

Henk Woud Memorial

9 september 2018 20:42 Op donderdagavond 6 september is de Henk Woud Memorial gehouden. Deze tijdrit wordt in samenwerking met IJsclub Rutten georganiseerd. Ondanks de sombere vooruitzichten op de buienradar bleef het op een enkele spetter na droog.

Op het bekende rondje "Eigen Wijze" werd wederom tot het uiterste gegaan voor de overwinning dan wel in een gevecht waarin men zichzelf als grootste tegenstander tegenkwam.

Graag bedanken we alle vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt!!

Johan Knoppert heeft op zijn website prachtige foto's staan waarnaar we graag verwijzen:
http://www.johanknoppert.nl/sportfotos/henk-woud-tijdrit-2018/


>Foto groter bekijken<

Tijden compleet

Clubweekend

7 september 2018 12:00 FTC Clubweekend
Van 7 t/m 9 september staat het FTC Clubweekend gepland, een mooie gelegenheid om met elkaar een weekend te gaan fietsen rondom het prachtige Laren (Gld). Met de Sallandse Heuvelrug in de buurt, zullen we een aantal prachtige routes uitzetten.

Voor de zaterdag en de zondag zijn er routes voor de lange- en korte afstand (circa 75/150 Km), dus iedereen kan mee!

Alle info over dit weekend vind je terug in de mail, welke is verstuurd naar alle leden. Heb je de mail niet gehad of ben je hem kwijt stuur dan even een bericht naar Rodney (voorzitter@ftc-marknesse.nl)

Henk Woud tijdrit

6 september 2018 18:30 Zoals elk jaar organiseren we de Henk Woud tijdrit. Dit jaar staat de wedstrijd gepland op 6 september
We organiseren deze wedstrijd weer samen met de schaatsclub uit Rutten.
In principe kan iedereen meedoen, alleen hebben we voor FTC leden een apart klassement en prijzen. Overige deelnemers doen mee buiten mededinging.


Lees meer

Volle bak bij de algemene ledenvergadering

30 maart 2018 09:20 Volle bak bij de algemene ledenvergadering die op de 29e gehouden werd bij onze sponsor van het 1e uur MCM Marknesse. Het eerste uur was voor het bestuur. Presentatie van onze nieuwe voorzitter : Rodney Haarsma, geweldig dat we weer een voorzitter hebben die vol met plannen zit !Lees meer

Algemene Ledenvergadering 29 maart 2018

29 maart 2018 19:30 Donderdagavond 29 maart 2018 is de Algemene Ledenvergadering bij MCM Marknesse

Je kijgt binnenkort een uitnodiging per e-mail.Openingsrit 2018

20 maart 2018 17:13 Zondag 25 maart 2018, de openingsrit.

Starttijd 11.00 uur Marknesse. Afstand 60/70 km.
Pagina 1 van 13 [01] [02] [03] Oudere items »

Agenda

Agenda

Sponsoren