FTC Marknesse, dé wielervereniging in de Noordoostpolder. 

Clubweekend 2018

10 september 2018 09:21 FTC Clubweekend zit er weer op. Na afloop waren de deelnemers het er over eens. "Erg gezellig en volgend jaar gaan we weer"

In het Gelderse Laren was het groepsaccommodatie de Bosrand het bivak. Onder leiding van Gert en Jeannet Elschot werd er in 3 dagen tijd gefietst, gegeten, biertje gedronken en natuurlijk : Sjoelen ! Op vrijdag werd er een leuke tocht door de heuvels van Overijssel gereden. Luttenberg, Lemmeleberg en de Holtenberg stonden op het programma en na 75 km stond er een lekker biertje klaar. Jeannet en Mina hadden een lekkere pasta maaltijd gemaakt zodat iedereen zich kon opmaken voor het avondprogramma.

Op zaterdag kwamen er nog aantal dagjesmensen aansluiten voor de mooie rit naar Ootmarsum. Via de Holterberg, Kuypersberg en Tankenberg werden er ook weer wat hoogtemeters gepakt, Over rustige wegen werd er 150 km gereden. De dames groep heeft een mooi rondje van 90 km gedaan deze dag. In de namiddag natuurlijk de Vuelta kijken waar we een erg spannende finale zagen. Met een biertje in de hand ging de BBQ aan konden we de kcal weer aanvullen. De avond werd weer afgesloten met een sjoelwedstrijd ;-)

De laatste dag ging de route richting Posbank, ruim 100 km door het Gelderselandschap. De dames reden 50 km over de Holterberg. Rond 14:00 laatste maaltijd met broodjes en soep. Zodat iedereen op tijd weer richting de polder vertrok.

Iedereen bedankt voor de erg gezellige dagen, Gert en Jeannet alle lof voor de organisatie !